MLL logo

Vierailevaksi tähdeksi

Vierailevaksi tähdeksi

Jos säännölliseen vapaaehtoistyöhön sitoutuminen ei juuri nyt onnistu, mutta sinulla olisi silloin tällöin mahdollisuus osallistua MLL:n toimintaan lyhytaikaisesti, tule vierailevaksi tähdeksi, tapahtuma-avustajaksi tai lipaskerääjäksi! Selaa Kalenterista avoimet tehtäväilmoitukset omalta alueeltasi tai ota yhteyttä sinua lähimpään piiriin.

 

Vieraileva tähti

Onko sinulla erityisosaamista, jolla voisit ilahduttaa muita? Tule Vierailevaksi tähdeksi MLL:n perhekahvilaan, vertaisryhmään tai tapahtumaan! Voit esimerkiksi vetää vanhemmille koulutuksen elämänhallinnasta, terveydestä tai projektiosaamisesta, opettaa perhekahvilan lapsille sirkustemppuja ja tanssia tai toteuttaa MLL:n tapahtumaan musiikkiesityksen tai keppiheppojen esteratsastusradan – vain taivas on rajana!

 

Tapahtuma-avustaja

Haluaisitko tulla avustajaksi alueesi piirin tai paikallisyhdistysten tapahtumiin? Apua tarvittaisiin toisinaan niin buffet-myyjänä, järjestyksenvalvojana, maskottina kuin joulupukkinakin. Katso kalenterista tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan avustajaksi!

 

Lipaskerääjä

Anna hetki aikaasi, ja tule lipaskerääjäksi! Lipaskerääjiä tarvitaan etenkin Lapset ensin -keräyksen aikana keväisin. Keräys järjestetään 1.4.–15.5. Keräyksen tuotto käytetään MLL:n paikallisyhdistysten ja piirien työhön ja kukin paikallisyhdistys ja piiri nimeää oman keräyskohteensa. Lapset ensin toteutetaan lipaskeräyksenä, joten vapaaehtoiset lipaskerääjät ovat olennaisessa asemassa sen onnistumisen kannalta. Jo muutaman tunnin vapaaehtoistyö lipaskerääjänä on merkityksellistä.

Lisäksi lipaskerääjiä haetaan satunnaisesti myös MLL:n piirien tapahtumiin. Lipaskerääjiä haetaan Kalenteri-ilmoituksilla aina tarvittaessa. Ilmoittaudu lipaskerääjäksi Kalenterin kautta. Saat MLL:n paikallisyhdistykseltä tai piiriltä liivin, lippaan sekä ohjeet keräyspaikasta ja siitä, mitä ihmisille kannattaa kulloisestakin keräyskohteesta kertoa.