MLL logo

Paikallisyhdistysaktiiviksi

Paikallisyhdistysaktiiviksi

MLL:n paikallisyhdistyksiä toimii todella monessa Suomen kunnassa. Paikallisyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa alueensa lapsille, nuorille ja lapsiperheille, kuten perhekahviloita, tapahtumia, liikuntavuoroja ja kerhoja, joiden suunnitteluun ja toteuttamiseen etsitään aina uusia vapaaehtoisia. Lisäksi paikallisyhdistysten hallituksissa on tarjolla erilaisia luottamustehtäviä, kuten puheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan ja viestintävastaavan tehtäviä.

Paikallisyhdistyksen toimintaan voi lähteä mukaan koska vain

Paikallisyhdistystoimintaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat toimia perheiden puolesta. Paikallisyhdistysaktiivit ovat usein itsekin lapsiperhearkea eläviä vanhempia, mutta toiminta sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille ja eläkeläisille. Voit olla mukana silloin tällöin esimerkiksi tapahtumissa tai lipaskerääjänä tai sitoutua pidempiaikaisiin luottamustehtäviin. MLL tarjoaa koulutusta ja virkistystä vapaaehtoistyön tueksi.

Paikallisyhdistysaktiivina vaikutat

Paikallisyhdistysaktiivina sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin ja heitä koskevaan päätöksentekoon omalla alueellasi. Lisäksi MLL:n paikallisyhdistykset, piirit ja keskusjärjestö tekevät vaikuttamistyötä yhdessä lapsiystävällisen yhteiskunnan eteen.