MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekummitoiminnan perehdytys / Verkossa

Perhekummitoiminnan perehdytys / Verkossa

Tule perhekummiksi lapsiperheelle!

Varsinais-Suomen piiri perehdyttää syksyllä uusia perhekummeja mukaan toimintaan! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Varsinais-Suomen alueelta, joilla on aikaa ja halua tukea lapsiperhettä tai vanhempaa yhteisen mielekkään tekemisen ja yhdessäolon kautta! Perehdytys antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena perhekummina lapsiperheelle.

Perehdytyksessä keskustellaan vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Perehdytys on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Toimintaan mukaan haluaville järjestetään vielä erikseen soveltuvuushaastattelut.

Perehdytys järjestetään verkossa Zoom-palvelun välityksellä torstaina 24.11.2022 kello 17.30–20.30. Linkin ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen saat sähköpostilla ennen koulutusta.
(Jos haluaisit mielummin osallistua lähikoulutukseen, niin sellainen järjestetään aiemmin syksyllä! Voit ilmoittautua lähikoulutukseen mukaan täältä.)

 

Lue lisää Perhekummitoiminnasta!

Lisätietoja antaa:
Katja Tamminen
katja.tamminen@mll.fi
0445355160

Tuomas Vuorela
tuomas.vuorela@mll.fi
0447618190

Ilmoittaudu koulutukseen!