MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekummitoiminnan perehdytys / Turku

Perhekummitoiminnan perehdytys / Turku

Tule perhekummiksi lapsiperheelle!

Varsinais-Suomen piiri perehdyttää syksyllä uusia perhekummeja mukaan toimintaan! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Varsinais-Suomen alueelta, joilla on aikaa ja halua tukea lapsiperhettä tai vanhempaa yhteisen mielekkään tekemisen ja yhdessäolon kautta! Perehdytys antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena perhekummina lapsiperheelle.

Perehdytyksessä keskustellaan vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Perehdytys on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Toimintaan mukaan haluaville järjestetään vielä erikseen soveltuvuushaastattelut.

Perehdytys järjestetään Turussa Perhetalo Heidekenillä (Sepänkatu 3) torstaina 6.10.2022 kello 17.30–20.30.
(Jos haluaisit mielummin osallistua verkkokoulutukseen, niin sellainen on tulossa myöhemmin syksyllä! Voit ilmoittautua verkkokoulutukseen mukaan täältä.)
 

 

Lue lisää Perhekummitoiminnasta!

Lisätietoja antaa:
Katja Tamminen
katja.tamminen@mll.fi
0445355160

Tuomas Vuorela
tuomas.vuorela@mll.fi
0447618190

Ilmoittaudu koulutukseen!