MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -perehdytys / Turku

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -perehdytys / Turku

Haluatko ystävän? Lähde mukaan Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan!

Perehdytämme helmikuussa uusia vapaaehtoisia Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan. Toiminnan tarkoituksena on saada uusia ystäviä erilaisista kulttuureista, tukea maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista, löytää uutta ja mukavaa tekemistä, lisätä arkipäivän aktiivisuutta ja osallisuutta ja sitä kautta ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Parhaimmillaan toiminnan kautta voi saada elinikäisen ystävän – tai vaikka useamman, koska toimintaan kuuluu paljon myös yhteisiä illanviettoja ja retkiä.

Kevään ensimmäinen Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -perehdys järjestetään 4.2. klo 17.30–20.30 Perhetalo Heidekenillä Turussa. Mukaan toivotaan kaikenikäisiä aikuisia naisia Turusta ja lähikunnista. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla omia lapsia.Perehdytyksessä keskustellaan rennossa hengessä toiminnan käytännöistä ja kulttuurisensitiivisen kohtaamisen keinoista. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä iltapalaa. Tervetuloa mukaan!

Keväällä järjestetään myös toinen Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan perehdytys. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot:
Heidi Karvonen
heidi.karvonen@mll.fi
044 704 4401

Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!

Ilmoittaudu koulutukseen!