MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -perehdytys / Turku

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -perehdytys / Turku

Haluatko ystävän? Lähde mukaan Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan!

Perehdytämme maaliskuussa uusia vapaaehtoisia Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan. Toiminnan tarkoituksena on saada uusia ystäviä erilaisista kulttuureista, tukea maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista, löytää uutta ja mukavaa tekemistä, lisätä arkipäivän aktiivisuutta ja osallisuutta ja sitä kautta ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Parhaimmillaan toiminnan kautta voi saada elinikäisen ystävän – tai vaikka useamman, koska toimintaan kuuluu paljon myös yhteisiä illanviettoja ja retkiä.

Kevään toinen Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -perehdys järjestetään 31.3. klo 17.30–20.30 Perhetalo Heidekenillä Turussa. Mukaan toivotaan kaikenikäisiä aikuisia naisia Turusta ja lähikunnista. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla omia lapsia.Perehdytyksessä keskustellaan rennossa hengessä toiminnan käytännöistä ja kulttuurisensitiivisen kohtaamisen keinoista. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä iltapalaa. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!

Lisätiedot:
Heidi Karvonen
heidi.karvonen@mll.fi
044 704 4401

Ilmoittaudu koulutukseen!