MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Tukihenkilötoiminnan koulutus / Salo

Tukihenkilötoiminnan koulutus / Salo

Tule mukaan MLL:n tukihenkilötoimintaan!

Koulutamme lokakuussa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Salon seudulta, joilla on halua tukea lapsiperheitä antamalla omaa aikaansa. Tukihenkilönä voi toimia kaverina lapselle tai nuorelle, perhekummina lapsiperheelle tai ystävänä maahanmuuttajaäidille.

Salon koulutus järjestetään MLL:n toimistolla, Kauppakeskus Plazassa, mikäli osallistujamäärät ja rajoitukset sen mahdollistavat. Eri toimintojen koulutukset ovat eri iltoina, kaikki koulutukset alkavat kello 17.30.
Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mihin koulutukseen/koulutuksiin haluat osallistua!

ti 2.2. kello 17.3020.00 Kaveritoiminnan koulutus
to 4.2. kello 17.30
20.00 Perhekummitoiminnan koulutus
ti 9.2. kello 17.30
20.00 Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutus

Koulutuksessa keskustellaan iltapalan äärellä vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

 

Lue lisää Kaveritoiminnasta.
Lue lisää Perhekummitoiminnasta.
Lue lisää YMÄ-toiminnasta.

Lisätietoja antaa:
Sirpa Stenström
sirpa.stenstrom@mll.fi
044 535 5161

Ilmoittaudu koulutukseen!