MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekummitoiminnan koulutus / Turku

Perhekummitoiminnan koulutus / Turku

Tule perhekummiksi lapsiperheelle!

Koulutamme loka-marraskuussa uusia vapaaehtoisia perhekummeja! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Turun seudulta, joilla on aikaa ja halua tukea lapsiperhettä rinnallakulkemisen ja arkisen yhdessäolon kautta! Perhekummitoiminnan koulutus antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena tukihenkilönä erityisesti lapsiperheen vanhemmalle.

Turussa järjestettävään koulutukseen kuuluu 3 koulutusiltaa: tiistai 27.10., maanantai 2.11. ja tiistai 10.11., aina kello 17.30–20.30. Koulutus järjestetään Perhetalo Heidekenillä, Sepänkatu 3.

Koulutuksessa keskustellaan iltapalan äärellä vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttautua vapaaehtoiseksi myös kaveri- tai ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan osallistumalla myös muille koulutuskerroille. Ilmoitathan lisätiedoissa, jos haluat osallistua myös muillekkin kerroille. Perhekummiksi halutessasi riittää kolmen kerran koulutuksen käyminen.

Koko koulutuksen rakenne:

1. Yhteinen kerta kaikille toiminnoille ti 27.10.
2. Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan kerta to 29.10.
3. Perhekummitoiminnan kerta ma 2.11.
4. Kaveritoiminnan kerta to 5.11.
5. Kaveri- ja Perhekummintoimintojen yhteinen kerta ti 10.11.

Lue lisää Perhekummitoiminnasta!
Lue lisää Kaveritoiminnasta!
Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!

Lisätietoja antaa:
Katja Tamminen
katja.tamminen@mll.fi
0445355160

Ilmoittaudu koulutukseen!