MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Lukumummi- ja lukuvaaritoiminnan koulutus / Turku

Lukumummi- ja lukuvaaritoiminnan koulutus / Turku

Haluaisitko auttaa lapsia lukuinnon löytämisessä?

Mannerheimin Lastensuojeluliitto kouluttaa uusia vapaaehtoisia Varsinais-Suomessa! Haluaisitko sinä antaa hieman aikaasi lapsille? Olisitko kiinnostunut auttamaan lapsia pääsemään lukemisen saloihin?

MLL:n lukumummit ja -vaarit auttavat lapsia lukemisessa. Toiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille lisää lukukokemuksia ja innostaa heitä lukemisen pariin yhteisten lukutuokioiden avulla. Toimintaa toteutetaan yhdessä koulujen kanssa. Lukumummi tai -vaari on samalla myös turvallinen aikuinen, joka ehtii antamaan lapselle jakamatonta huomiota ja keskustelemaan hetken kahden. Toimintaan osallistuminen ei vaadi erityistaitoja, vaan tärkeintä on iloinen mieli ja innostus lukemiseen! Me tarjoamme perehdytyksen toimintaan, sekä tarvittaessa ohjausta ja tukea.

Seuraava koulutus järjestetään torstaina 31.8.2023 kello 13.00–15.30 Turussa Perhetalo Heidekenillä, osoitteessa Sepänkatu 3. Koulutus on ilmainen ja se ei vielä velvoita mihinkään, voit tulla mukaan vain tutustumaan toimintaan!
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lue lisää Lukumummi- ja lukuvaaritoiminnasta.

 

Lisätiedot

Tuomas Vuorela
tuomas.vuorela@mll.fi
044 761 8190

Ilmoittaudu koulutukseen!