MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan verkkokoulutus

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan verkkokoulutus

Tule ystäväksi maahanmuuttajaäidille!

HUOM! Koulutus on muuttunut verkkokoulutukseksi!

Varsinais-Suomen piiri kouluttaa helmikuussa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! T oiminnan tarkoituksena on saada uusia ystäviä erilaisista kulttuureista, tukea maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista, löytää uutta ja mukavaa tekemistä, lisätä arkipäivän aktiivisuutta ja osallisuutta ja sitä kautta ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Parhaimmillaan toiminnan kautta voi saada elinikäisen ystävän – tai vaikka useamman, koska toimintaan kuuluu paljon myös yhteisiä illanviettoja ja retkiä. Mukaan toivotaan kaikenikäisiä aikuisia naisia Turusta ja lähikunnista. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla omia lapsia.

Tukihenkilötoiminnan koulutuksessa keskustellaan vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Koulutus järjestetään verkossa to 4.2. kello 17.30–20.30 Zoom-alustalla. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille.

 

Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!
Lue lisää Perhekummitoiminnasta!
Lue lisää Kaveritoiminnasta!

Lisätietoja antaa:
Heidi Karvonen
heidi.karvonen@mll.fi

044 704 4401

Ilmoittaudu koulutukseen!