MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Ystäväksi maahanmuuttajalle koulutus Pohjanmaan piiri

Ystäväksi maahanmuuttajalle koulutus Pohjanmaan piiri

Tahtoisitko olla Tärkeä? Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piirissä on jatkuva ystävähaku meneillään. Koulutamme vapaaehtoisia ystäväksi maahanmuttajaäideille.

Hello, welcome to Finland!

* Jos olet kiinnostunut muista kulttuureista ja ihmisistä, niin tämä on sinulle loistava tilaisuus! Auta vieraaseen maahan tullutta äitiä tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Tarjolla on yhteisiä hetkiä uuden ystävän kanssa pari kertaa kuukaudessa.

Olisiko sinulla elämässäsi nyt sopiva hetki hyvään? Ota esiin piilevät kykysi ja heittäydy mukaan, porukkamme kasvaa koko ajan!

Lisätietoa ystäväksi maahanmuuttajaäidille toiminnasta saat koordinaattori Arja Rajalalta 050 354 3682, arja.rajala(a)mll.fi tai Elsi Pienimäeltä 044 591 9955, elsi.pienimaki(a)mll.fi

https://pohjanmaanpiiri.mll.fi/vapaaehtoisille/tukihenkilotoiminta/ystava-maahanmuuttajaaidille/

Ilmoittaudu koulutukseen!