MLL logo

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutus / Kalajoki

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutus / Kalajoki

Oletko suomea puhuva, vieraista kulttuureista kiinnostunut nainen? Ryhdy ystäväksi maahanmuuttajanaiselle! Toiminnan tavoitteena on edistää maahanmuuttajanaisen osallisuutta, kotoutumista ja suomen kielen oppimista tapaamalla arkisissa ympyröissä kuten leikkipuistossa, kävelylenkillä, kauppareissulla tai kotosalla. Omat lapset voi myös ottaa mukaan tapaamisiin.

Ystävyyttä ja suomen kielen oppimista

Maahanmuuttajanaiset kaipaavat lähistöllä asuvia, suomea puhuvia ystäviä, joiden kanssa harjoitella suomen puhumista. Maahanmuuttajanainen ja vapaaehtoinen päättävät yhdessä, kuinka usein he tapaavat ja mitä haluavat tehdä tavatessaan. Suomenkielistä ystävää kaipaavat maahan muuttaneet naiset ovat tavallisia naisia, jotka haluavat oppia suomea ja tutustua uuteen ihmiseen. Vapaaehtoisilta ei vaadita mitään erityistaitoja, vaan avoin mieli ja kiinnostus tutustua uuteen ihmiseen riittävät. Joskus maahanmuuttajaäiti ja vapaaehtoinen saavat toisistaan elämänmittaiset ystävät.

Maahanmuuttajaäidin ystäväksi perehdytyskoulutuksen kautta

MLL tarjoaa toimintaan mukaan lähteville perehdytyksen, yhteisiä tapaamisia, neuvontaa ja tarvittaessa ammatillista ohjausta. Seuraava perehdytyskoulutus järjestetään lauantaina 16.3 klo 10-13.30 Kalajoella Ventelän talolla. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Jenni Kallio, P.045 692 2229, jenni.kallio@mll.fi

Ilmoittaudu koulutukseen!