MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Tule ystäväksi maahanmuuttaneelle äidille!

Tule ystäväksi maahanmuuttaneelle äidille!

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille- toiminnassa yhdistetään vapaaehtoisia suomea puhuvia naisia ja maahan muuttaneita naisia ystäväpareiksi. Ystävätoiminta on vapaa-ajalla tapahtuvaa toimintaa, ja sen voi itse suunnitella ja aikatauluttaa yhdessä ystävän kanssa. Ystävätoiminta tukee maahan muuttaneiden naisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista arkisen yhdessä tekemisen kautta. Sinun ei tarvitse olla äiti osallistuaksesi toimintaan.

Toiminnan lähtökohta on vapaaehtoisen ystävän ja maahanmuuttajanaisen välinen tasavertaisuus. Kyseessä on vastavuoroinen ystävyys, jonka kautta molemmilla on mahdollisuus oppia uutta ja rikastuttaa elämäänsä. Ystäväparit pyritään muodostamaan siten, että ystävykset asuvat mahdollisimman lähellä toisiaan, ja heillä on samoja kiinnostuksenkohteita tai samankaltainen elämänvaihe. Ystäväparit tekevät keskenään tavallisia ystävien asioita: he voivat esimerkiksi käydä kävelyllä, ulkoilla lasten kanssa tai laittaa ruokaa yhdessä. Silloin tällöin MLL Tampereen osasto järjestää kaikille ystäväpareille yhteistä tekemistä, esimerkiksi retkiä.

Jos kiinnostuit, lisätietoa ja ilmoittautumislomake löytyy nettisivuiltamme: https://tampere.mll.fi/monikulttuurinen-ystava-ja-perhetyo/ystavaksi-maahanmuuttajaaidille/

Voit myös ottaa yhteyttä suoraa koordinaattoreihin:

Salla Montonen, salla.montonen(at)mll-tre.fi
050 351 1693

Elli Nieminen, elli.nieminen(at)mll-tre.fi
050 400 8306

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tapahtumaan!