MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -koulutus Porissa

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -koulutus Porissa

Hei nainen! Tule suomenkieliseksi ystäväksi Suomeen muuttaneelle äidille. Etsimme tavallisia, aikuisia suomenkielisiä naisia. Toiminnassa muodostetaan ystäväpareja, jotka tapaavat omien aikataulujensa mukaan, tavallisesti pari kertaa kuussa. Ystävän kanssa voi käydä esimerkiksi leikkipuistossa, kävelyllä, kirpparilla tai vaikka kyläillä jomman kumman kotona. Arkinen yhdessäolo ja suomen kielen puhuminen ovat avainasemassa. Tapaamisiin voi ottaa omat lapset mukaan.

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan mukaan lähtevät suomea puhuvat vapaaehtoiset naiset saavat vapaaehtoistoimintansa tueksi koulutuksen. 

Koulutus pitää sisällään teemoja vapaaehtoisena toimisesta, maahanmuutosta ja vuorovaikutuksesta sekä toiminnan käytännöistä. Koulutus ei velvoita toimintaan ja on osallistujille maksuton. 

Ilmoittaudu koulutukseen!