MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -koulutus / Turku

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -koulutus / Turku

Tule ystäväksi maahanmuuttajaäidille!

Varsinais-Suomen piiri kouluttaa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! Toiminnan tarkoituksena on saada uusia ystäviä erilaisista kulttuureista, tukea maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista, löytää uutta ja mukavaa tekemistä, lisätä arkipäivän aktiivisuutta ja osallisuutta ja sitä kautta ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Parhaimmillaan toiminnan kautta voi saada elinikäisen ystävän – tai vaikka useamman, koska toimintaan kuuluu paljon myös yhteisiä illanviettoja ja retkiä. Mukaan toivotaan kaikenikäisiä aikuisia naisia Varsinais-Suomesta. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla omia lapsia.

Tukihenkilötoiminnan koulutuksessa keskustellaan vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Ilmoittautuneet saavat ennen koulutusta myös muutaman pienen ennakkotehtävän koulutukseen valmistautumista varten. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Koulutus järjestetään keskiviikkona 12.10.2022 kello 17.30–20.30 Turussa Perhetalo Heidekenillä, osoitteessa Sepänkatu 3.

 

Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!

Lisätietoja antaa:
Heidi Karvonen
heidi.karvonen@mll.fi

044 704 4401

Ilmoittaudu koulutukseen!