MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Vapaaehtoiseksi tueksi lapselle, nuorelle, lapsiperheelle / Harjavalta

Vapaaehtoiseksi tueksi lapselle, nuorelle, lapsiperheelle / Harjavalta

Ryhdy vapaaehtoiseksi tueksi lapselle, nuorelle tai lapsiperheelle! MLL Satakunnan piiri hakee uusia vapaaehtoisia lasten, nuorten ja lapsiperheiden tueksi.
 

Perhekaveri, kummimummi, tukihenkilö, varavaari, perhekummi, aikuiskaveri... Mihin toimintaan sinä haluat ryhtyä?

MLL:n Satakunnan piiri kouluttaa tavallisia, luotettavia ja turvallisia aikuisia vapaaehtoisiksi rinnallakulkijoiksi, arjen jakajiksi ja läsnäolijoiksi lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Vapaaehtoisena toimiminen vie vain muutaman tunnin kuukaudessa, ja lapsen tai nuoren voi hyvin ottaa mukaan omiin arkisiin puuhiin. Erityisosaamista ei tarvita eikä koulutukseen osallistuminen vielä sido mukaan toimintaan. Vapaaehtoistyö on parhaimmillaan antoisaa, iloista ja palkitsevaa ja vapaaehtoisena voit olla mukana omana itsenäsi. Ilmoittaudu mukaan ja tule osaksi MLL:n iloista vapaaehtoisjoukkoa! 

Perehdytys: lauantai 21.11.2020 klo 10-16.
Paikka: Meidän olkkari (Palvelukatu 10, 29200 Harjavalta)

Perehdytys on maksuton. Tarjoamme lounaan sekä päiväkahvin.
Ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot:

Hannamari Åkerlund
hannamari.akerlund@mll.fi
p. 050 310 9958

Satu Katila
satu.katila@mll.fi
p. 050 441 3234

Ilmoittaudu koulutukseen!