MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Tanssitan vauvaa -ohjaajakoulutus / Varsinais-Suomi

Tanssitan vauvaa -ohjaajakoulutus / Varsinais-Suomi

Haluaisitko ohjata Tanssitan vauvaa -ryhmää?

Koulutus on suunnattu kaikille Tanssitan vauvaa -ryhmän ohjaamisesta kiinnostuneille MLL:n paikallisyhdistysten vapaaehtoisille. Koulutus sisältää luentoja ja tanssin harjoittelua nuken kanssa. Jokainen osallistuja saa kymmenen kerran materiaalipaketin Tanssitan vauvaa -ryhmän vetämiseksi. Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että ohjaajalla on rytmitajua ja ryhmän ohjaaminen tuntuu luontevalta.

Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 50 euroa, jos ohjaaja alkaa ohjata MLL:n paikallisyhdistyksessä Tanssitan vauvaa -ryhmää. Ohjaaja toimii toimii vapaaehtoisena. Muille kuin MLL:n yhdistyksessä toimiville ohjaajille koulutuksen hinta on 100 euroa.

Ensimmäinen koulutuspäivä järjestetään Turussa Perhetalo Heidekenillä ja siihen sisältyy materiaalit ja kahvit. Toinen koulutuspäivä toteutetaan verkkokoulutuksena:

1. koulutuspäivä ke 11.11. klo 9–16, Perhetalo Heidekenillä (Sepänkatu 3, Turku, 2.krs)

2. koulutuspäivä to 12.11. klo 9–16, Zoom-verkkoalustalla, johon pääset mukaan tästä linkistä.

Ilmoittautuessasi kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä minkä yhdistyksen / muun tahon kanssa olet sopinut Tanssitan vauvaa -ryhmän aloittamisesta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 9.10. mennessä:
Johanna Franska
johanna.franska@mll.fi
040 5519 637

Ilmoittaudu koulutukseen!