MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekummi- ja varamummikoulutus Online elokuu -22

Perhekummi- ja varamummikoulutus Online elokuu -22

Perhekummi- ja varamummikoulutus

Etsimme lämminsydämisiä henkilöitä, joilla on halua ja aikaa kulkea hetki lapsiperheen rinnalla vanhemmuutta arjessa tukien.

Perhekummi- ja varamummitoiminnasta: Perhekummi/varamummi tapaa perhettä noin joka toinen viikko, 2–3 tuntia kerrallaan yhteisesti sovittuina aikoina. Tukisuhde solmitaan vuodeksi ja toiminta on maksutonta. Perhekummia toivotaan eri syistä; esimerkiksi jakamaan perhearjen iloja ja haasteita, kuuntelijaksi, keskusteluseuraksi tai lisäkäsiksi lasten kanssa toimimiseen.

Tukisuhteen lähtökohtana on vapaaehtoisuus ja tasavertainen kumppanuus. Kaikki perhekummiudesta/varamummiudesta kiinnostuneet haastatellaan ja haastattelun perusteella valitut henkilöt osallistuvat perhekummi- ja varamummikoulutukseen.

MLL tarjoaa perhekummeille/varamummeille tukea, ohjausta, jatkokoulutuksia ja vertaistapaamisia.

Koulutuspäivät ovat:

Lisätietoja:

Voit kysyä lisätietoja toiminnasta ja koulutuksesta: Laura Männistö, laura.mannisto@mll.fi, p. 044 49 39 828 ja Piritta Moilanen, piritta.moilanen@mll.fi, p. 044 364 52 90
Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Ilmoittaudu koulutukseen!