MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekummi- ja Kaveritoiminnan perehdytys / Taivalkoski

Perhekummi- ja Kaveritoiminnan perehdytys / Taivalkoski

Perhekummiksi

Etsimme vapaaehtoisia tukihenkilöitä perhekummeiksi perheille, joiden tukiverkosto kaipaa vahvistusta. Perheet saattavat esimerkiksi kokea yksinäisyyttä tai olla uuden elämäntilanteen edessä.

Mukaan kaivataan kaikenikäisiä aikuisia, joilla on mahdollisuus sitoutua tapaamaan tuettavaa perhettä tai perheen vanhempaa noin kaksi kertaa kuukaudessa vuoden ajan arkisen yhdessäolon ja yhteisen tekemisen merkeissä. Käytännössä se tarkoittaa keskustelemista, kuuntelemista ja yhdessä tekemistä, esimerkiksi vaunulenkkeilyä tai asioilla käymistä.  

 

Kaveriksi lapselle tai nuorelle

Etsimme vapaaehtoisia tukihenkilöitä kavereiksi 6–16-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka esimerkiksi kokevat yksinäisyyttä tai jotka kokevat haasteita elämässään. Mukaan kaivataan kaikenikäisiä aikuisia, joilla on mahdollisuus sitoutua tapaamaan tuettavaa lasta tai nuorta noin kaksi kertaa kuukaudessa vuoden ajan arkisen yhdessäolon ja yhteisen tekemisen merkeissä. Kaverit voivat hyödyntää myös omia mielenkiinnon kohteitaan ja osaamistaan yhteistä tekemistä suunnitellessan.

Perhekummina ja kaverina toimiminen edellyttää MLL:n tukihenkilökoulutuksen/perehdytyksen suorittamista. Pyydämme toimintaan mukaan tulevilta suostumuksen rikostaustan selvittämiseen.


Lisätiedot ja ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN: 
koordinaattori Anna-Maria Raukovaara, anna-maria.raukovaara(at)mll.fi, p. 040 5200516

Ilmoittaudu koulutukseen!