MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Avainäitejä - ja isejä Perhekahvila Vilskeeseen / Pöytyä

Avainäitejä - ja isejä Perhekahvila Vilskeeseen / Pöytyä

Olisitko kiinnostunut toimimaan avainäitinä tai -isänä? Sinun tehtävänäsi olisi tulla paikalle kahvilan avautuessa, nostaa leikkivälineet saataville sekä laittaa mm. kahvi tippumaan. Lopuksi kerätä lelut pois ja huolehtia mm. astianpesukone päälle. Voit toimia avainäitinä tai -isänä kerran kuussa tai vaikka vain kaksi kertaa vuodessa, jokainen kerta on arvokas! Laita viestiä, kerromme lisää.

Me toimimme täysin vapaaehtoisvoimin ja mukanamme on yleensä tietysti omat lapsemme, joten mitään säännöllistä ohjattua toimintaa ei ole lukuunottamatta tiettyjä teemakertoja. Perhekahvilassa ollaan vapaasti, leikitään ja jutellaan. Tärkeintä ovat leikkikaverit ja vertaistuki. 

Jos sinulla on intoa ja halukkuutta vetää esimerkiksi yhteisiä askartelukertoja, sekin on mahdollista! Olemme siitä enemmän kuin onnellisia! Yhdistykseltä saat tietysti materiaalit.

Ilmoittaudu avoimeen tehtävään!