MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

MLL Paimion paikallisyhdistys 95 vuotta / Paimio

MLL Paimion paikallisyhdistys 95 vuotta / Paimio

Nyt ei juhlitakaan suotta, sillä MLL Paimio täyttää 95 vuotta! Paikallisyhdistyksemme on touhuillut perheiden asialla jo vuodesta 1924. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme paimiolaisille lapsiperheille juhlat Vistan koulun ykkössalissa lauantaina 23.11. klo 14-17. Perheille on tarjolla synttäriherkkujen lisäksi kivaa ohjelmaa. Pikku Papun Orkesterikin esiintyy neljän pintaan. Haemme mukaan vapaaehtoisia toteuttamaan juhlaa kanssamme! Jos sinulla on todistuksessa kymppi (tai edes seiska) koristelemisessa, arpalippujen jakamisessa, onginnan järjestämisessä tai missä muussa juhlienjärkkäämisaineessa tahansa, olet erittäin tervetullut auttelemaan meitä hallituslaisia. Juhlat järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin. Olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on tekemisen puutetta 23.11. Kuullaan ja nähdään!

Huom! Vapaaehtoisena toimiminen ei edellytä MLL:n jäsenyyttä eikä sido sinua muihin tapahtumiin/pesteihin. Yhteystietoja ei tallenneta (ellet itse halua).

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tapahtumaan!