MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Kylämummi- ja vaaritoiminnan koulutus / Riihikoski

Kylämummi- ja vaaritoiminnan koulutus / Riihikoski

MLL etsii seniori-ikäisiä vapaaehtoisia

Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää kylämummi- ja kylävaaritoiminnan ja lukumummi- ja lukuvaaritoiminnan koulutuksen Riihikoskella perjantaina 8.3.2024 kello 12.00–14.30.

Kylämummit ja -vaarit ovat isovanhempi-ikäisiä vapaaehtoisia, jotka haluavat olla läsnä lasten arjessa. He vierailevat satunnaisesti tai säännöllisesti päiväkodeissa, kouluissa ja MLL:n perhekahviloissa. Kylämummit ja -vaarit voivat esimerkiksi lukea satuja, leikkiä tai laittaa ruokaa lasten kanssa.

Lukumummit ja -vaarit ovat kouluissa toimivia vapaaehtoisia. He vierailevat säännöllisesti kouluissa sovittuina aikoina ja lukevat yhdessä lasten kanssa koulupäivän aikana kahden kesken tai pienissä ryhmissä. Lapset saavat mukavia lukukokemuksia ja myönteistä palautetta sekä kontaktin toiseen sukupolveen.

Toiminnalla halutaan tukea hyvää lapsuutta lisäämällä sukupolvien välistä myönteistä vuorovaikutusta ja yhteistoimintaa, siirtää kulttuuriperintöä, luoda aktiivisille suurille ikäluokille mahdollisuus tehdä antoisaa vapaaehtoistyötä sekä lisätä alueellista yhteisöllisyyttä ja yhteisvastuuta lapsista.

Koulutus on suunnattu kaikille kiinnostuneille. Osallistuminen on maksuton eikä velvoita ryhtymään vapaaehtoiseksi. Koulutus järjestetään yhteistyössä alueen MLL:n paikallisyhdistysten kanssa.

 

Lisätietoja antaa:
Katja Rippstein
katja.rippstein@mll.fi
044 704 4644

Ilmoittaudu koulutukseen!