MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Kylämummi- ja vaaritoiminnan koulutus Paimiossa

Kylämummi- ja vaaritoiminnan koulutus Paimiossa

MLL etsii isovanhempi-ikäisiä vapaaehtoisia

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri järjestää kylämummi- ja kylävaaritoiminnan koulutuksen Paimiossa tiistaina 9.11.2021 kello 13.00–15.30. Kylämummit ja -vaarit ovat isovanhempi-ikäisiä vapaaehtoisia, jotka haluavat olla läsnä lasten arjessa. He vierailevat satunnaisesti tai säännöllisesti päiväkodeissa, kouluissa ja MLL:n perhekahviloissa. Kylämummit ja -vaarit voivat esimerkiksi lukea satuja, leikkiä tai laittaa ruokaa lasten kanssa.

Koulutus on suunnattu kaikille isovanhempi-ikäisille varsinaissuomalaisille. Syksyn aikana järjestetään kaksi koulutusta, toinen Mynämäellä ja toinen Paimiossa. Koulutus on maksuton eikä osallistuminen velvoita ryhtymään vapaaehtoiseksi.

MLL:n kylämummi- ja kylävaaritoiminta on toistaiseksi tauolla koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi, mutta koulutuksen voi käydä nyt ja tulla mukaan toimintaan myöhemmin.

 

Lisätietoja:
Miia Päiviö
miia.paivio@mll.fi
044 353 7611

Ilmoittaudu koulutukseen!