MLL logo

Kaveritoiminnan koulutus / Uusikaupunki

Kaveritoiminnan koulutus / Uusikaupunki

Anna aikaasi lapselle tai nuorelle

Varsinais-Suomen piiri kouluttaa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Varsinais-Suomen alueelta, joilla on aikaa ja halua tukea lasta tai nuorta yhteisen mielekkään tekemisen ja yhdessäolon kautta! Kaveritoiminnan koulutus antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena tukihenkilönä lapselle tai nuorelle.

Tukihenkilötoiminnan koulutuksessa keskustellaan vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Ilmoittautuneet saavat ennen koulutusta myös muutaman pienen ennakkotehtävän koulutukseen valmistautumista varten. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Koulutus sisältää kaksi iltaa, maanantaina 22.4. ja tiistaina 23.4. Kumpikin koulutusilta on klo 17.30-20.00 Uudessakaupungissa Ipana-Messin tiloissa, osoitteessa Rantakatu 15.

 

Lue lisää Kaveritoiminnasta!

Lisätietoja antaa
Tuomas Vuorela
tuomas.vuorela@mll.fi
0447618190

Ilmoittaudu koulutukseen!