MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutus / Turku

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutus / Turku

Tule ystäväksi maahanmuuttajaäidille!

Koulutamme syyskuussa uusia vapaaehtoisia Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan. Toiminnan tarkoituksena on saada uusia ystäviä erilaisista kulttuureista, tukea maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista, löytää uutta ja mukavaa tekemistä, lisätä arkipäivän aktiivisuutta ja osallisuutta ja sitä kautta ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Parhaimmillaan toiminnan kautta voi saada elinikäisen ystävän – tai vaikka useamman, koska toimintaan kuuluu paljon myös yhteisiä illanviettoja ja retkiä. Mukaan toivotaan kaikenikäisiä aikuisia naisia Turusta ja lähikunnista. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla omia lapsia.

Turussa järjestettävään koulutukseen kuuluu 2 koulutusiltaa: tiistai 15.9. ja torstai 17.9., molemmilla kerroilla 17.30–20.30. Koulutus järjestetään Perhetalo Heidekenillä, Sepänkatu 3.

Perehdytyksessä keskustellaan rennossa hengessä toiminnan käytännöistä ja kulttuurisensitiivisen kohtaamisen keinoista. Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä iltapalaa. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluavat haastatellaan.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttautua vapaaehtoiseksi myös kaveritoimintaan ja perhekummitoimintaan osallistumalla muihinkin koulutuskertoihin. Ilmoitathan lisätiedoissa, jos haluat osallistua muillekin kerroille. Maahanmuuttajaäidin ystäväksi halutessasi riittää kahden kerran koulutuksen käyminen.

Koko koulutuksen rakenne:

1. Yhteinen kerta kaikille toiminnoille ti 15.9.
2. Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan kerta to 17.9.
3. Perhekummitoiminnan kerta ti 22.9.
4. Kaveritoiminnan kerta to 24.9.
5. Kaveri- ja Perhekummintoimintojen yhteinen kerta ti 29.9.

Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!
Lue lisää Perhekummitoiminnasta!
Lue lisää Kaveritoiminnasta!

Lisätietoja antaa:
Heidi Karvonen
heidi.karvonen@mll.fi

044 704 4401

Ilmoittaudu koulutukseen!