MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Vieraileva tähti perhekahvilaan / Varsinais-Suomi

Vieraileva tähti perhekahvilaan / Varsinais-Suomi

Onko sinulla erityisosaamista, jolla voisit ilahduttaa muita? Tule Vierailevaksi tähdeksi MLL:n perhekahvilaan! Voit esimerkiksi opettaa perhekahvilan lapsille sirkustemppuja ja tanssia tai vaikka vetää vanhemmille joogaa tai käsityöhetken – vain taivas on rajana!

Varsinais-Suomessa on kymmeniä MLL:n perhekahviloita, joissa alle kouluikäisten lasten vanhemmat tutustuvat toisiinsa kahvikuppien äärellä ja samalla lapset saavat toisistaan leikkiseuraa. Perhekahvilat ovat usein avoinna kerran viikossa arkipäivisin, mutta joskus myös iltaisin.

Vieraileva tähti voi käydä kerran yhdessä perhekahvilassa tai sitten vierailla monta kertaa joko samassa tai useamassa perhekahvilaryhmässä. Vieraileva tähti voi olla jostakin lajista innostunut harrastelija, opiskelija, joka kaipaa käytännön kokemusta opiskelemastaan aiheesta tai vaikkapa yrittäjä, joka haluaa kertoa omista tuotteistaan ja palveluistaan ja harjoitella esiintymistä.

Satunnaisesti Vierailevana tähtenä toimiminen on hyvä vaihtoehto silloin, jos et voi sitoutua säännölliseen ja pidempiaikaiseen vapaaehtoistyöhön.

Jos kiinnostuit, täytä alla oleva lomake ja kerro, mitä erityisosaamista sinulla on. Kerro myös, milloin ja missä päin Varsinais-Suomea haluaisit toimia Vierailevana tähtenä.

Ilmoittaudu avoimeen tehtävään!