MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhepesätoiminnan mahdollistaja / Helsinki

Perhepesätoiminnan mahdollistaja / Helsinki

Nyt sinulla olisi oiva tilaisuus tehdä matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa eronneiden lapsiperheiden hyvinvoinnin tukemiseksi! Voit osallistua joustavasti oman aikataulusi mukaisesti.  Ota mukaan vaikka kutimet, kirja tai koulutehtävä, pysähdy hetkeksi Perhepesään ja mahdollista samalla lapsen ja hänestä erillään asuvan vanhemman (tai muun läheisen) tapaaminen.

Perhepesät ovat MLL Helsingin yhdistyksen tarjoamia varakoteja. Ne on tarkoitettu lapsen ja hänestä erillään asuvan vanhemman yhteisen ajan viettoon ja leikkiin silloin, kun heillä ei ole muuta sopivaa tapaamispaikkaa, eikä tapaamisiin liity lastensuojelullista huolta. Koulutetut vapaaehtoiset ovat mahdollistamassa Perhepesätoiminnan.  He ovat käytettävissä koko tapaamisen ajan (yleensä 1-3h); ottavat perheen vastaan ja erikseen sovittaessa antavat tukeaan mm. lapsen perushoitoon ja kohtaamiseen liittyvissä asioissa. Vapaaehtoinen ei ole kuitenkaan valvovassa roolissa ja pääsääntöisesti hän jättää tilan lapsen ja vanhemman väliselle keskinäiselle yhdessäololle. Pesät sijaitsevat Helsingissä (Etu-Töölö & Rastila) hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Etsimme vapaaehtoisjoukkoomme lisää erilaisissa elämäntilanteissa olevia aikuisia naisia ja miehiä. Tällä hetkellä vapaaehtoisvuorot painottuvat viikonloppuihin. Seuraava ryhmämuotoinen vapaaehtoisten perehdytys pidetään kevään 2020 aikana. Tällä välin perehdytämme vapaaehtoisia mukaan myös henkilökohtaisesti/pienemmissä porukoissa.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Mikäli olet kiinnostunut tästä upeasta vapaaehtoistyön mahdollisuudesta, niin ilmoittaudu tai kysy lisää:  ero.helsingin.yhdistys@mll.fi / 0400 326 858

Ilmoittaudu koulutukseen!