MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Tukihenkilötoiminnan verkkokoulutus/ Pohjois-Pohjanmaa

Tukihenkilötoiminnan verkkokoulutus/ Pohjois-Pohjanmaa

Tule perhekummiksi, kaveriksi tai ystäväksi!

Perhekummitoiminnassa vapaaehtoiset perhekummit tukevat ensimmäistä lastaan odottavien sekä neuvolaikäisten lasten perheitä keskustelemalla ja kuuntelemalla sekä arjen askareissa auttamalla. Perhekummeja kaipaavat perheet ovat tavallisia lapsiperheitä. Toisinaan yllättävissä elämäntilanteissa voi tavalliselta kanssaihmiseltä saatu apu auttaa parhaiten. Toiminnan avulla tuetaan perheitä ja ehkäistään arjen haasteiden kasautuminen.

***

Kaveritoiminnassa vapaaehtoinen antaa aikaansa lapselle tai nuorelle. Aikuiskavereita haetaan 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka esimerkiksi kokevat yksinäisyyttä tai haasteita elämässään. Mukaan kaivataan kaikenikäisiä aikuisia, joilla on mahdollisuus sitoutua tapaamaan tuettavaa lasta tai nuorta arkisen yhdessäolon ja yhteisen tekemisen merkeissä. Kaveritoiminnassa lapsi saa elämäänsä luotettavan aikuisen, jolle kertoa arjestaan.

 ***

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa vapaaehtoiset saavat itselleen uuden ystävän. Maahanmuuttajanaiset kaipaavat lähistöllä asuvia, suomea puhuvia ystäviä. Ystäväpari tapaa toisiaan arkisten touhujen merkeissä esimerkiksi leikkipuistoissa, kahvilassa tai jommankumman kotona. Toiminnassa harjoitellaan suomen kieltä sekä tutustutaan toisten kulttuureihin.

Lähde rohkeasti mukaan auttamaan, toiminta antaa iloa jokaiselle! MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piiri perehdyttää ja on sinulle tukena toiminnassa.

Koulutuspäivä järjestetään 26.2.2022 klo 10.00-15.00 etäyhteydellä Microsoft Teamsissa.
 

Lisätietoja tukihenkilötoiminnasta ja koulutuksesta koordinaattoreilta Jenni Kallio P. 045 692 2229, jenni.kallio(at)mll.fi ja Annukka Raukovaara P. 040 520 0516 anna-maria.raukovaara(at)mll.fi sekä nettisivuiltamme www.pohjois-pohjanmaa.mll.fi/vapaaehtoistoiminta/tukihenkilotoiminta/

Ilmoittaudu koulutukseen!