MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Tukihenkilötoiminnan koulutus / Turku

Tukihenkilötoiminnan koulutus / Turku

Lähde tukihenkilöksi lapselle, nuorelle tai lapsiperheelle!

Koulutamme maalis–huhtikuussa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Turun seudulta, joilla on aikaa ja halua tukea lasta, nuorta tai lapsiperhettä yhteisen mielekkään tekemisen ja yhdessäolon kautta! Tukihenkilötoiminnan koulutus antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena tukihenkilönä lapselle, nuorelle tai lapsiperheelle.

Turussa järjestettävään koulutukseen kuuluu 4 koulutusiltaa, aina kello 17.30–20.30:

tiistai 24.3., torstai 26.3., tiistai 31.3. ja torstai 2.4.

Koulutus järjestetään Perhetalo Heidekenillä, Sepänkatu 3.

Koulutuksessa keskustellaan iltapalan äärellä vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Lue lisää kaveritoiminnasta ja perhekummitoiminnasta!

Lisätietoja antaa: 
Tuomas Vuorela (Kaveritoiminta)
tuomas.vuorela@mll.fi

Katja Tamminen (Perhekummitoiminta)
katja.tamminen@mll.fi

Ilmoittaudu koulutukseen!