MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Tanssivarpaat-ohjaajakoulutus / Oulu

Tanssivarpaat-ohjaajakoulutus / Oulu
 

Tanssivarpaat on MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin toimintaa, jonka tarkoituksena on innostaa lasta yhdessä vanhemman kanssa musiikin ja leikin pariin tanssien.

* Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön materiaalia Tanssivarpaat -ryhmien ohjaamisesta.

* Koulutus on suunnattu Tanssivarpaat-ryhmän ohjaamisesta kiinnostuneille ja muille lasten kanssa työskenteleville (esim. varhaiskasvatuksen ammattilaiset, opiskelijat ja harrastajat).

* Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa ohjaajakoulutusta tai -kokemusta.

* Kurssilla jokainen saa oman kokemuksen ja yhteisten harjoitteiden kautta eväitä ryhmien ohjaamiseen.

* Koulutettavat saavat itselleen materiaalipankin, joka sisältää valmiita tuntisisältöjä tanssiharjoituksineen ja musiikkeineen.

Kouluttajana toimii Tanssivarpaiden ohjaaja ja kehittäjä Päivi Mettovaara (tanssinopettaja AMK ja yhteisöpedagogi).

Koulutuksen hinta on 125 €, MLL:n jäsenille ja ohjaajiksi sitoutuville 75 €. Hintaan sisältyy kouluttajakansio (ohjeet ryhmän ohjaukseen, ideapankki, musiikkilista + muu materiaali, etäohjaus) sekä kahvit. 

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan (6.3.2020) jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 30 % kurssin hinnasta.

Lisätietoja kurssista antaa Päivi Mettovaara, paivi.mettovaara(at)mll.fi

Ilmoittaudu koulutukseen!