MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekummikoulutus Online Uusimaa lokakuu

Perhekummikoulutus Online Uusimaa lokakuu

Perhekummikoulutus

Etsimme perhekummeiksi lämminsydämisiä henkilöitä, joilla on halua ja aikaa kulkea hetki lapsiperheen rinnalla vanhemmuutta arjessa tukien. Perhekummi tapaa perhettä noin joka toinen viikko, 2–3 tuntia kerrallaan yhteisesti sovittuina aikoina. Kummisuhde solmitaan vuodeksi ja toiminta on maksutonta. Perhekummia toivotaan eri syistä; esimerkiksi jakamaan perhearjen iloja ja haasteita, kuuntelijaksi, keskusteluseuraksi tai lisäkäsiksi lasten kanssa toimimiseen. 

Kummisuhteen lähtökohtana on vapaaehtoisuus ja tasavertainen kumppanuus. Kaikki perhekummiudesta kiinnostuneet haastatellaan ja haastattelun perusteella valitut henkilöt osallistuvat perhekummikoulutukseen. MLL tarjoaa perhekummeille tukea, ohjausta, jatkokoulutuksia ja vertaistapaamisia.

Koulutuspäivät: ti 26.10 klo 17.30-19.30, la 30.10. klo 9.30-14.30 ja ti 2.11. klo 17.30-19.30 

Koulutus pidetäänkin aiemmasta tiedosta poiketen etäkoulutuksena Zoom-verkkoympäristössä.

Lisätietoja:

Voit kysyä lisätietoja toiminnasta ja koulutuksesta: Liisa Haatainen, p. 050 3023627,Liisa.Haatainen@mll.fi ja Pia Pettersson, 044 750 6635, Pia.Pettersson@mll.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Ilmoittaudu koulutukseen!