MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekummi & ystäväksi maahanmuuttajaäidille verkkokoulutus3/Pohjanmaa

Perhekummi & ystäväksi maahanmuuttajaäidille verkkokoulutus3/Pohjanmaa

Tule vapaaehtoiseksi! 

Koulutamme vapaaehtoisia lapsiperheille ja maahanmuuttajaäideille, jotka kaipaavat elämäänsä rinnallakulkijaa. Etsimme lämminsydämisiä henkilöitä, joilla on halua ja aikaa kulkea lapsiperheen tai maahanmuuttajaäidin rinnalla arjessa. 

Perhekummi on aikuinen kuuntelija, joka jakaa arjen hetkiä. Perhekummia toivotaan eri syistä; esimerkiksi jakamaan perhearjen iloja ja haasteita, kuuntelijaksi, keskusteluseuraksi tai lisäkäsiksi lasten kanssa toimimiseen.

Jos olet kiinnostunut muista kulttuureista ja ihmisistä, niin tämä on sinulle loistava tilaisuus! Ystävä auttaa vieraaseen maahan tullutta äitiä tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Toiminta tukee maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja kielen oppimista sekä tutustuttaa heidät suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin. 

MLL tarjoaa vapaaehtoisille tukea, ohjausta ja jatkokoulutuksia. Koe yhteisiä hetkiä uuden ystävän kanssa! 

Lisätietoa perhekummi ja ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta saat koordinaattori Benita Ruohomäeltä. puh. 050 535 0194 , benita.ruohomaki@mll.fi sekä nettisivuiltamme

Lähde rohkeasti mukaan auttamaan, toiminta antaa taatusti iloa sinulle ja perheelle!

Ilmoittaudu koulutukseen!