MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekummitoiminnan koulutus / Salo

Perhekummitoiminnan koulutus / Salo

Tule vapaaehtoiseksi tukihenkilöksi!

Varsinais-Suomen piiri kouluttaa syyskuussa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Salon seudulta, joilla on aikaa ja halua tukea lapsiperhettä rinnallakulkemisen ja arkisen yhdessäolon kautta! Perhekummitoiminnan koulutus antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena tukihenkilönä erityisesti lapsiperheen vanhemmalle.

Tukihenkilötoiminnan koulutuksessa keskustellaan vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä toiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Ilmoittautuneet saavat ennen koulutusta myös muutaman pienen ennakkotehtävän koulutukseen valmistautumista varten. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Koulutus järjestetään Salossa keskiviikkona 29.9.2021. Koulutusilta on kello 17.30–20.00, Salon SYTY ry:n tiloissa, osoitteessa Helsingintie 6. Noudatamme Varsinais-Suomea koskevia rajoituksia ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan osallistujia aina mahdollisimman ajoissa.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttautua myös kaveritoimintaan osallistumalla tiistaina 21.9.2021 järjestettävään koulutukseen. Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toimintaan mukaan haluaville ei toistaiseksi järjestetä omaa erillistä koulutusta, mutta kiinnostuneita perehdytetään kyllä erikseen mukaan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

 

Lue lisää Perhekummitoiminnasta!
Lue lisää Kaveritoiminnasta!

Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!

 

Lisätietoja antaa:
Sirpa Stenström
sirpa.stenstrom@mll.fi
044 535 5161

Ilmoittaudu koulutukseen!