MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekahvilaohjaajia Lemuun/Askaisiin

Perhekahvilaohjaajia Lemuun/Askaisiin

Tule perhekahvilaohjaajaksi

MLL Lemun yhdistys kaipaa syksyksi 2020 uusia perhekahvilaohjaajia, nykyisten palatessa työelämään.

MLL Lemun paikallisyhdistys ylläpitää perhekahvilaa Lemussa ja Askaisissa, joissa pienten lasten vanhemmat tutustuvat samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja voivat jakaa arjen kokemuksiaan ja kuulumisiaan. Samalla lapset saavat leikkiseuraa ja mukavaa tekemistä. Perhekahvila on kokoontunut kerran viikossa ja ohjaajana toimii vapaaehtoinen tai vapaaehtoisista koostuva perhekahvilatiimi.

Perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu muun muassa perhekahvilan tilojen avaaminen ja sulkeminen, kahvitarjoilun järjestäminen ja kahvikassasta huolehtiminen sekä etenkin kävijöiden vastaanottaminen. Varsinkin uudet tulijat on hyvä toivottaa lämpimästi tervetulleiksi ja esitellä perhekahvilan toimintaa heille.

Perhekahvilassa ei välttämättä ole erityistä ohjelmaa, vaan välillä voidaan kokoontua yhteen juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia kahvin ja teen merkeissä. Perhekahvilan muu ohjelma perustuu osallistujien toiveisiin ja ohjaajan kiinnostuksen kohteisiin ja osaamiseen. Voit ohjata laulu-, loru- ja leikkihetkiä tai toimia keskustelun virittäjänä ohjaamalla kuulumiskierroksen. Perhekahvilassa voi myös järjestää esimerkiksi kirpputoreja, asiantuntijatietoiskuja eri teemoista, askartelua tai vauvahierontaa.

Perhekahvila on kokoontunut arkena aamupäivällä pari-kolme tuntia kerrallaan. Lemussa on kokeiltu myös iltaperhekahvilaa, jotta työssäkäyvät vanhemmatkin pääsevät mukaan. Kahvilat kokoontuvat Oskarin Helmessä Lemussa ja Pakan Pirtissä Askaisissa.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittaudu avoimeen tehtävään!