MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekahvilaohjaajaksi Halisiin

Perhekahvilaohjaajaksi Halisiin

Perheet kaipaavat kovasti Halisten alueelle perhekahvilatoimintaa!

Olisiko sinusta perhekahvilaohjaaja Halisiin? MLL:n perhekahvilat ovat perheiden avoimia kohtaamispaikkoja, joissa pienten lasten vanhemmat tutustuvat samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja voivat jakaa arjen kokemuksiaan ja kuulumisiaan. Perhekahvila kokoontuu yleensä kerran viikossa ja ohjaajana toimii vapaaehtoinen perhekahvilaohjaaja.

Perhekahvilassa ohjaaja avaa ja sulkee tilat, keittää kahvia ja teetä ja ottaa perheet vastaan. Lisäksi perhekahvilaohjaaja voi suunnitella erilaista toimintaa perhekahvilaan. Perhekahvilaohjaaja saa tehtävään opastuksen ja lisäksi on mahdollisuus ylläpitää ammatillista osaamista sekä oppia monipuolisesti uusia asioita, kuten toiminnan suunnittelua, organisointia, viestintää ja kirjanpitoa.

Lähde mukaan innostuneeseen MLL porukkaan!

Lisätietoja:
Nelli Ukkonen
p. 045 186 5386

Ilmoittaudu avoimeen tehtävään!