MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Perhekahvilaohjaajakoulutus verkossa / Varsinais-Suomi

Perhekahvilaohjaajakoulutus verkossa / Varsinais-Suomi

Ryhdy MLL:n perhekahvilaohjaajaksi!

MLL:n perhekahvilat ovat perheiden avoimia kohtaamispaikkoja, joissa pienten lasten vanhemmat tutustuvat samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja voivat jakaa arjen kokemuksiaan ja kuulumisiaan. Samalla lapset saavat leikkiseuraa. Perhekahvila kokoontuu yleensä kerran viikossa ja ohjaajana toimii vapaaehtoinen perhekahvilaohjaaja.

MLL hakee nyt lisää perhekahvilaohjaajia koko Varsinais-Suomen alueelle. Perhekahvilassa ohjaaja avaa ja sulkee tilat, keittää kahvia ja teetä, huolehtii kahvikassasta ja ottaa perheet vastaan. Lisäksi perhekahvilaohjaaja voi suunnitella erilaista toimintaa perhekahvilaan, kuten askartelua lapsille ja teemakeskusteluja vanhemmille.

Perhekahvilaohjaajat ovat usein vanhempain- tai hoitovapaalla olevia vanhempia, joilla on myös omat lapset perhekahvilassa mukana. Perhekahvilaohjaajana on mahdollisuus ylläpitää ammatillista osaamistaa sekä oppia monipuolisesti uusia asioita, kuten toiminnan suunnittelua, organisointia, viestintää ja kirjanpitoa.

Verkkokoulutus järjestetään keskiviikkona 16.9.2020 klo 12.00–15.00.

Koulutus järjestetään helppokäyttöisellä Zoom-verkkoalustalla. Tarvitset vain tietokoneen/älypuhelimen sekä nettiyhteyden. Linkki koulutukseen liittymistä varten lähetetään ilmoitautuneille lähempänä ajankohtaa. Koulutus on maksuton.

 

Lue lisää avointen kohtaamispaikkojen toiminnasta!

Lisätiedot:
Selja Sillantaka
selja.sillantaka@mll.fi

044 077 0992

Ilmoittaudu koulutukseen!