MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Paikallisyhdistysaktiivi / Varsinais-Suomi

Paikallisyhdistysaktiivi / Varsinais-Suomi

Paikallisyhdistysaktiiviksi

MLL:n paikallisyhdistyksiä toimii jokaisessa Varsinais-Suomen kunnassa. Paikallisyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa alueensa lapsille, nuorille ja lapsiperheille, kuten perhekahviloita, tapahtumia, liikuntavuoroja ja kerhoja, joiden suunnitteluun ja toteuttamiseen etsitään aina uusia vapaaehtoisia. Lisäksi paikallisyhdistysten hallituksissa on tarjolla erilaisia luottamustehtäviä, kuten puheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan ja viestintävastaavan tehtäviä.

Paikallisyhdistystoimintaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat toimia perheiden puolesta. Paikallisyhdistysaktiivit ovat usein itsekin lapsiperhearkea eläviä vanhempia, mutta toiminta sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijoille ja eläkeläisille. Voit olla mukana silloin tällöin esimerkiksi tapahtumissa tai lipaskerääjänä tai sitoutua pidempiaikaisiin luottamustehtäviin. MLL:n Varsinais-Suomen piiri tarjoaa koulutusta ja virkistystä vapaaehtoistyön tueksi.

Paikallisyhdistysaktiivina sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin ja heitä koskevaan päätöksentekoon omalla alueellasi. Lisäksi MLL:n paikallisyhdistykset, piirit ja keskusjärjestö tekevät vaikuttamistyötä yhdessä lapsiystävällisen yhteiskunnan eteen.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi paikallisyhdistysaktiiviksi, asuit missä päin Varsinais-Suomea tahansa.


Kysy lisää paikallisyhdistystoiminnasta:
Miia Päiviö
miia.paivio@mll.fi
044 353 7611

Ilmoittaudu avoimeen tehtävään!