MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Lukumummi- ja lukuvaaritoiminnan koulutus / Raisio

Lukumummi- ja lukuvaaritoiminnan koulutus / Raisio

Oletko sinä etsimämme lukumummi tai lukuvaari?

Haluaisitko sinä antaa aikaasi lapsille? Oletko kiinnostunut auttamaan lapsia pääsemään lukemisen saloihin? Lukumummi- ja lukuvaaritoiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille lisää lukukokemuksia sekä innostaa heitä lukemisen pariin yhteisten lukutuokioiden avulla. Lukumummit ja -vaarit lukevat koululla yhdessä kirjaa niiden lasten kanssa, jotka tarvitsevat lisätukea lukemiseen. Toimintaan mukaan lähteminen ei edellytä erityistaitoja, vaan iloinen mieli ja innostus lukemiseen riittävät.

MLL:n Varsinais-Suomen piiri järjestää Raisiossa isovanhempi-ikäisille suunnatun lukumummi- ja lukuvaaritoiminnan koulutuksen torstaina 30.1.2020 klo 13–15.30. Koulutus järjestetään Satelliitin uusissa tiloissa (Hulvelankatu 2, Raisio). Koulutuksen jälkeen osallistujat voivat toimia MLL:n vapaaehtoisina lukumummeina ja -vaareina kouluissa auttamassa lapsia lukemisessa tai käydä MLL:n perhekahviloissa silloin tällöin lukemassa satuja lapsille ja jutustelemassa vanhempien kanssa. 

Koulutus on ilmainen ja sisältää kahvitarjoilun. Koulutukseen osallistuminen ei velvoita mihinkään, eli kannattaa tulla rohkeasti paikalle kuulemaan lisää toiminnasta! Tervetuloa!

Lue lisää lukumummi- ja -vaaritoiminnasta 

Lisätiedot:
Katja Tamminen
katja.tamminen@mll.fi

044 535 5160

Ilmoittaudu koulutukseen!