MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Lapsen tai nuoren kaveri / Kainuu

Lapsen tai nuoren kaveri / Kainuu

Tule vapaaehtoiseksi kaveriksi lapselle tai nuorelle!

Etsimme vapaaehtoisia aikuisia kavereiksi 6–17 -vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka esimerkiksi kokevat yksinäisyyttä tai jotka kokevat haasteita elämässään. Mukaan kaivataan kaikenikäisiä aikuisia, joilla on mahdollisuus sitoutua tapaamaan tuettavaa lasta tai nuorta noin kaksi kertaa kuukaudessa vuoden ajan arkisen yhdessäolon ja yhteisen tekemisen merkeissä. Kaverit voivat hyödyntää myös omia mielenkiinnon kohteitaan ja osaamistaan yhteistä tekemistä suunnitellessan.

Useat lapset eri puolilla Kainuuta odottavat tälläkin hetkellä itselleen kaveria, jonka kanssa voisi esimerkiksi liikkua, kalastaa tai käydä elokuvissa ja siten rohkaistua löytämään uusia harrastuksia ja kavereita. Kaverista lapsi saa elämäänsä luotettavan aikuisen, jolle kertoa arjestaan ja ehkä myös mieltä painavista asioista.

Ilmoittaudu avoimeen tehtävään!