MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Läksykummiksi / Lappeenranta, Taipalsaari, Luumäki, Imatra, Ruokolahti

Läksykummiksi / Lappeenranta, Taipalsaari, Luumäki, Imatra, Ruokolahti

Tule läksykummiksi!

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä etänä kouluikäisten lasten kanssa? Lähde mukaan läksykummitoimintaan!

Läksykummitoiminnan tarkoituksena on tarjota peruskouluikäiselle lapselle henkilökohtaista tukea koulunkäyntiin sekä luotettavan aikuisen juttuseuraa. Tavoitteena on edistää lapsen luku- ja kielitaitoa sekä ylläpitää lapsen koulumotivaatiota. Läksykummitoiminta tukee myös vanhempien jaksamista ja koko perheen hyvinvointia.

Läksykummina voit esimerkiksi auttaa lasta koulutehtävien kanssa, voitte lukea yhdessä kirjoja tai ihan vain jutella kivoista jutuista. Läksykummit eivät ole opettajan roolissa tai vastuussa lapsen oppimisesta. Yhteydenpito läksykummin ja lapsen välillä tapahtuu pääosin etäyhteydellä puhelimen tai tietokoneen kautta. 

Läksykummina et tarvitse erityistaitoja, iloinen mieli ja innostus lasten kanssa toimimiseen riittää! MLL Kaakkois-Suomen piiri perehdyttää sinut mukaan toimintaan ja tarjoaa tukea, ohjausta sekä virkistystä toiminnan aikana. 

Haluaisitko kuulla lisää läksykummitoiminnasta tai ilmoittautua mukaan perehdytykseen?

Ota yhteyttä koordinaattori Henna Karhuun, p. 050 477 8444, henna.karhu@mll.fi

 

https://kaakkois-suomenpiiri.mll.fi/perheille/laksykummitoiminta/

Ilmoittaudu avoimeen tehtävään!