MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Kylämummi- ja vaaritoiminnan koulutus / Raisio

Kylämummi- ja vaaritoiminnan koulutus / Raisio

MLL etsii isovanhempi-ikäisiä vapaaehtoisia

Mannerheimin Lastensuojeluliitto järjestää kylämummi- ja kylävaaritoiminnan koulutuksen Avoin kohtaamispaikka Satelliitissa torstaina 25.1.2024 kello 13.00–15.30.

Kylämummit ja -vaarit ovat isovanhempi-ikäisiä vapaaehtoisia, jotka haluavat olla läsnä lasten arjessa. He vierailevat satunnaisesti tai säännöllisesti päiväkodeissa, kouluissa ja MLL:n perhekahviloissa. Kylämummit ja -vaarit voivat esimerkiksi lukea satuja, leikkiä tai laittaa ruokaa lasten kanssa.

Toiminnalla halutaan tukea hyvää lapsuutta lisäämällä sukupolvien välistä myönteistä vuorovaikutusta ja yhteistoimintaa, siirtää kulttuuriperintöä, luoda aktiivisille suurille ikäluokille mahdollisuus tehdä antoisaa vapaaehtoistyötä sekä lisätä alueellista yhteisöllisyyttä ja yhteisvastuuta lapsista.

Koulutus on suunnattu kaikille isovanhempi-ikäisille. Osallistuminen on maksuton eikä velvoita ryhtymään vapaaehtoiseksi.

 

Lisätietoja antaa:
Katja Rippstein
katja.rippstein@mll.fi
044 704 4644

Ilmoittaudu koulutukseen!