MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Kerhonohjaajakoulutus / Varsinais-Suomi

Kerhonohjaajakoulutus / Varsinais-Suomi

Tule MLL:n kerhonohjaajaksi!

Järjestämme koulutuksen uusille kerhonohjaajille! Verkkokoulutus järjestetään helppokäyttöisellä Zoom-alustalla. Tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen päästäksesi mukaan.
Koulutuksen käytyään osallistuja voi toimia MLL:n vapaaehtoisena tai palkattuna kerhonohjaajana. Koulutuksessa annetaan toimintavinkkejä erilaisten kerhojen pitämiseen. Lisäksi koulutuksessa annetaan perehdytystä ryhmänohjaustaitoihin, viestintään, lasten osallisuuden tukemiseen sekä toiminnan kehittämiseen.

Koulutus sopii sekä niille, jotka on valittu MLL:n kesäkerho-ohjaajiksi kesälle 2022 että niille, jotka haluaisivat aloittaa MLL:n viikoittaisten kerhojen ohjaajina (joskus kerhoja on kerran kuussa tai joka toinen viikko). Koulutuksessa annetaan neuvoja sekä kesäkerho-toimintaan että vapaaehtoisesti vedettäviin kerhoihin. Koulutus on suunnattu vähintään 15 vuotta täyttäneille ja se on maksuton.

Koulutus järjestetään kahdessa osassa tiistaina 17.5. ja torstaina 19.5. molempina kertoina klo 16–19.30. Ilmoittautuneille lähetetään linkki, jolla osallistuja pääsee mukaan Zoom-koulutukseen.

Ilmoittautuminen ma 16.5. mennessä!

 

Lisätiedot:
Perhekeskustoiminnan koordinaattori
Miia Päiviö
044 353 7611
miia.paivio@mll.fi

Ilmoittaudu koulutukseen!