MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Kerhonohjaajakoulutus / Salo

Kerhonohjaajakoulutus / Salo

Tule MLL:n kerhonohjaajaksi!

Järjestämme Salossa koulutuksen uusille kerhonohjaajille! Koulutuksen käytyään osallistuja voi toimia MLL:n vapaaehtoisena tai palkattuna kerhonohjaajana. Koulutuksessa annetaan toimintavinkkejä erilaisten kerhojen pitämiseen. Lisäksi koulutuksessa annetaan perehdytystä ryhmänohjaustaitoihin, viestintään, lasten osallisuuden tukemiseen sekä toiminnan kehittämiseen.

Koulutus sopii sekä niille, jotka on valittu MLL:n Salon alueen kesäkerho-ohjaajiksi kesälle 2020 että niille, jotka haluaisivat aloittaa MLL:n viikoittaisten kerhojen ohjaajina (joskus kerhoja on kerran kuussa tai joka toinen viikko). Koulutuksessa annetaan neuvoja sekä kesäkerho-toimintaan että vapaaehtoisesti vedettäviin kerhoihin. Koulutus on suunnattu vähintään 15 vuotta täyttäneille. Koulutus on maksuton.

Koulutus järjestetään kahdessa osassa maanantaina 4.5. ja torstaina 7.5. Salon SYTY ry:n tiloissa osoitteessa Helsingintie 6, Salo, molempina kertoina klo 16–19.30. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antaa:
Perhekeskustoiminnan koordinaattori
Enni Lindberg
044 353 7611
enni.lindberg@mll.fi

Ilmoittaudu koulutukseen!