MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Kaveritoiminnan koulutus / Turku

Kaveritoiminnan koulutus / Turku

Tule vapaaehtoiseksi tukihenkilöksi!

Varsinais-Suomen piiri kouluttaa huhtikuussa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Turun seudulta, joilla on aikaa ja halua tukea lasta tai nuorta yhteisen mielekkään tekemisen ja yhdessäolon kautta! Kaveritoiminnan koulutus antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena tukihenkilönä lapselle tai nuorelle.

Tukihenkilötoiminnan koulutuksessa keskustellaan iltapalan äärellä vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Koulutus järjestetään Turussa ti 13.4. – to 27.4 välisenä aikana. Koulutusillat ovat aina kello 17.30–20.30, Perhetalo Heidekenillä, osoitteessa Sepänkatu 3. Noudatamme kuitenkin Varsinais-Suomea koskevia rajoituksia ja koulutus siirretään tarvittaessa verkkoon. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan osallistujia aina mahdollisimman ajoissa.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttautua vapaaehtoiseksi myös muihinkin toimintoihin osallistumalla myös niiden koulutuskertoihin. Ilmoitathan lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut kouluttautumaan myös muuhun toimintaan.

Koko koulutuksen rakenne:

1. Yhteinen kerta kaikille toiminnoille ti 13.4.
2. Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan kerta to 15.4.
3. Perhekummitoiminnan kerta ti 20.4.
4. Kaveritoiminnan kerta to 22.4.
5. Kaveri- ja Perhekummintoimintojen yhteinen kerta ti 27.4.

Jos haluat kaveritukihenkilöksi, osallistut ensimmäiselle, neljännelle ja viidennelle koulutuskerralle.
Jos haluat myös perhekummiksi, osallistut lisäksi kolmannelle koulutuskerralle.
Jos haluat myös ystäväksi maahanmuuttajaäidille, osallistut lisäksi toiselle koulutuskerralle.


Lue lisää Kaveritoiminnasta!
Lue lisää Perhekummitoiminnasta!
Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!

Lisätietoja antaa:
Tuomas Vuorela
tuomas.vuorela@mll.fi
0447618190

Katja Tamminen
katja.tamminen@mll.fi
0445355160

Ilmoittaudu koulutukseen!