MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Kaveritoiminnan koulutus / Turku

Kaveritoiminnan koulutus / Turku

Tule kaveriksi lapselle tai nuorelle!

Koulutamme loka-marraskuussa uusia vapaaehtoisia kaveritukihenkilöitä! Mukaan kaivataan hyväsydämisiä aikuisia Turun seudulta, joilla on aikaa ja halua tukea lasta tai nuorta yhteisen mielekkään tekemisen ja yhdessäolon kautta! Kaveritoiminnan koulutus antaa valmiuden toimia MLL:n vapaaehtoisena tukihenkilönä lapselle tai nuorelle.

Turussa järjestettävään koulutukseen kuuluu 3 koulutusiltaa: tiistai 27.10., torstai 5.11. ja tiistai 10.11., aina kello 17.30–20.30. Koulutus järjestetään Perhetalo Heidekenillä, Sepänkatu 3.

Koulutuksessa keskustellaan iltapalan äärellä vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttautua vapaaehtoiseksi myös perhekummitoimintaan osallistumalla myös maanantaina 2.11. järjestettävään koulutuskertaan. Ilmoitathan lisätiedoissa, jos haluat osallistua perhekummitoiminnan kerralle. Kaveritukihenkilöksi halutessasi riittää kolmen kerran koulutuksen käyminen.

Koko koulutuksen rakenne:

1. Kaveri- ja Perhekummintoimintojen yhteinen kerta ti 27.10.
2. Perhekummitoiminnan kerta ma 2.11.
3. Kaveritoiminnan kerta to 5.11.
4. Kaveri- ja Perhekummintoimintojen yhteinen kerta ti 10.11.

Lue lisää Kaveritoiminnasta!
Lue lisää Perhekummitoiminnasta!

Lisätietoja antaa:
 
Tuomas Vuorela
tuomas.vuorela@mll.fi
0447618190

Katja Tamminen
katja.tamminen@mll.fi
0445355160

Ilmoittaudu koulutukseen!