MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Joulupukin apulaiseksi Jouluinen Heideken -tapahtumaan / Turku

Joulupukin apulaiseksi Jouluinen Heideken -tapahtumaan / Turku

Perhetalo Heideken muuttuu jälleen joulun ihmemaaksi, kun Joulupukki ja Lumikuningatar saapuvat lasten luo vierailulle. Haemme nyt vapaaehtoisia tapahtuma-avustajia joulupukin apulaisiksi mm. askartelupisteelle sekä Mamma Marakatti -maskotiksi aulaan toivottamaan perheet tervetulleiksi kätellen ja halauksin.

Jouluinen Heideken on vuosittain järjestettävä, kaikille lapsiperheille avoin ja maksuton tapahtuma Perhetalo Heidekenillä (Sepänkatu 3, Turku). Illan aikana koristellaan piparkakkuja, leikitään tonttuleikkejä ja askarrellaan joulutonttujen johdolla. Lapset pääsevät myös kertomaan joulutoiveensa Joulupukille ja Joulumuorille sekä vierailemaan Lumikuningattaren huoneessa. Lisäksi tarjolla on herkullista joulupuuroa ja luumusoppaa. Tapahtuman järjestävät Marakatin väki ja MLL:n Varsinais-Suomen piiri.

Tapahtuma on keskiviikkona 4.12. klo 17.30–19.30. Tapahtuman järjestäjille ja vapaaehtoisille pidetään yhteinen infohetki klo 17 Perhetalo Heidekenin ensimmäisessä kerroksessa Marakatissa. Vapaaehtoiset pääsevät lähtemään kotiin viimeistään klo 20.

Jos kiinnostuit, täytä alla oleva lomake ja kerro, haluaisitko avustaa toimintapisteillä vai toimia Mamma Marakattina. Sinuun ollaan pian yhteydessä tarkempien ohjeiden kera.

Tarjoamme sinulle hauskan illan vapaaehtoistyön parissa sekä hyvää joulumieltä! Illan aikana pääset myös tutustumaan porukkaamme ja toimintaamme sekä voit halutessasi ilmoittautua mukaan muihin vapaaehtoistehtäviimme.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tapahtumaan!