MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Hallituslaisten tapaaminen 9.11.2021/Pohjois-Pohjanmaa

Hallituslaisten tapaaminen 9.11.2021/Pohjois-Pohjanmaa

Järjestämme Teams - etäyhteydellä tapaamisia paikallisyhdistysten hallitusten luottamushenkilöille. Tapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista, yhdistyksiä koskevista asioista. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja niihin saa osallistua vaikka koko hallitusporukkanne. Tapaamisessa on  mukana piiristä Piia Korkiakoski.

Lisäksi syyskauden aikana piirin eri toimintojen työntekijät käyvät kertomassa ajankohtaisista asioista. Voitte  myös lähettää ennakkotoiveita tapaamisissa käsiteltävistä asioista Piialle. Huom! Tapaamisiin voit osallistua oman arjen keskeltä, ei yhtään haittaa vaikka lasten ja muun elämisen äänet kuuluvat. Tapaamisissa voi myös käydä vain osan aikaa, jos aikataulut eivät veny koko tapaamisen mittaisiksi. Toivottavasti kevään mittaan tapaamme kaikkien yhdistysten vapaaehtoisia etätreffeillä!

Tapaamisen aiheena:
* Vapaata keskustelua ajankohtaisista asioista, esim. uudistuva tilastointi, uusi VJK, syyskokousasiat

* Jäsenhankinta

Ilmoittautumiset  5.11. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittaudu koulutukseen!