MLL logo
Hei! Huomasimme, ettet ole kirjautunut sisään. Nopeuttaaksesi kalenterimerkintöihin ilmoittautumista suosittelemme sinua luomaan tilin. Oma tili säästää yhteystietosi ja pitää kirjaa ilmoittautumisistasi. Lisäksi oman tilin kautta voit luoda todistuksia suorittamistasi vapaaehtoistöistä.
Luo tili

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutus / Turku

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutus / Turku

Tule ystäväksi maahanmuuttajaäidille!

Varsinais-Suomen piiri kouluttaa huhtikuussa uusia vapaaehtoisia tukihenkilöitä! T oiminnan tarkoituksena on saada uusia ystäviä erilaisista kulttuureista, tukea maahanmuuttajanaisten kotoutumista ja suomen kielen oppimista, löytää uutta ja mukavaa tekemistä, lisätä arkipäivän aktiivisuutta ja osallisuutta ja sitä kautta ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Parhaimmillaan toiminnan kautta voi saada elinikäisen ystävän – tai vaikka useamman, koska toimintaan kuuluu paljon myös yhteisiä illanviettoja ja retkiä. Mukaan toivotaan kaikenikäisiä aikuisia naisia Turusta ja lähikunnista. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla omia lapsia.

Tukihenkilötoiminnan koulutuksessa keskustellaan iltapalan äärellä vapaaehtoistoimintaan ja tukihenkilönä toimimiseen liittyvistä teemoista, sekä käydään läpi toiminnan käytäntöjä ja konkreettisia esimerkkejä tukihenkilötoiminnassa mahdollisesti vastaan tulevista tilanteista. Vapaaehtoisten tukihenkilöiden koulutus on maksuton eikä velvoita vielä mihinkään. Koulutuksen jälkeen toimintaan mukaan haluaville järjestetään soveltuvuushaastattelut.

Koulutus järjestetään Turussa ti 13.4. ja to 15.4. Koulutusillat ovat aina kello 17.30–20.30, Perhetalo Heidekenillä, osoitteessa Sepänkatu 3. Noudatamme kuitenkin Varsinais-Suomea koskevia rajoituksia ja koulutus siirretään tarvittaessa verkkoon. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan osallistujia aina mahdollisimman ajoissa.

Halutessasi sinulla on mahdollisuus kouluttautua vapaaehtoiseksi myös muihinkin toimintoihin osallistumalla myös niiden koulutuskertoihin. Ilmoitathan lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut kouluttautumaan samalla myös muuhunkin toimintaan.

Koko koulutuksen rakenne:

1. Yhteinen kerta kaikille toiminnoille ti 13.4.
2. Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan kerta to 15.4.
3. Perhekummitoiminnan kerta ti 20.4.
4. Kaveritoiminnan kerta to 22.4.
5. Kaveri- ja Perhekummintoimintojen yhteinen kerta ti 27.4

Jos haluat ystäväksi maahanmuuttajaäidille, osallistut ensimmäiselle ja toiselle koulutuskerralle.
Jos haluat myös kaveritukihenkilöksi, osallistut lisäksi neljännelle ja viidennelle koulutuskerralle.
Jos haluat myös perhekummiksi, osallistut lisäksi kolmannelle ja viidennelle koulutuskerralle.

 

Lue lisää Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnasta!
Lue lisää Perhekummitoiminnasta!
Lue lisää Kaveritoiminnasta!

Lisätietoja antaa:
Heidi Karvonen
heidi.karvonen@mll.fi

044 704 4401

Ilmoittaudu koulutukseen!